Πέμπτη 28 Μαρ 2024
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 10:52

Διαβούλευση του Προσχέδιου της Υ.Α. της παραγρ. 2 του άρθρου 196 του ν.4412/2016 «περί εξειδίκευσης των παραδοτέων στοιχείων ανά στάδιο και ανά κατηγορία μελέτης»

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι 12-3-2018. Για την καλύτερη επεξεργασία των τυχόν απόψεων που θα κατατεθούν, θα πρέπει έως τότε αυτές να διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στους καθ΄ ύλην ορισμένους υπαλλήλους και πιο συγκεκριμένα :

  1. Μελέτες Οδικών Έργων : Εμμ. Παπαδόπουλο, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Μελέτες Υδραυλ. Έργων : Ιωαν. Κανελλόπουλο, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  3. Μελέτες Λιμενικών Έργων : Ευαγγ. Καραΐσκου, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και
  4. Μελέτες Κτηριακών Έργων : Ευθ. Βάλαρη, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 13:23