20 Απρ 2024
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 13:17

Δημοσιοποίηση Στοιχείων Σύμβασης πριν τη Διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης και Επιλογής Μελών Επιτροπής για το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥEΣ-ΣΥΝΤΗΡHΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡIΩΝ (ΕΚΤOΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ) ΕΚΤOΣ Δ.Ε. ΧΑΝIΩΝ (2018)»

 

O Δήμος Χανίων, προτίθεται να προβεί στη Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥEΣ-ΣΥΝΤΗΡHΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡIΩΝ (ΕΚΤOΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ) ΕΚΤOΣ Δ.Ε. ΧΑΝIΩΝ (2018)», (αρ. Μελέτης 18/2018 της Διευθ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Χανίων) εκτιμώμενης αξίας 74.000,00 Ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ 24%) με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΥΠΟ.ΜΕ. στην Α1η τάξη και άνω για την κατηγορία των «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ» (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 58.676,68 €).

Το έργο αφορά σε εργασίες αποκατάστασης φθορών – προστασίας και συντήρησης των δημοτικών κτιρίων (εκτός σχολικών κτιρίων) που βρίσκονται εκτός της Δ.Ε. Χανίων του Δήμου Χανίων, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η υγιεινή, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων. Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται είναι ενδεικτικά οι εξής: Επισκευές ρωγμών τοιχοποιίας, αποκατάσταση βλάβης σκυροδέματος και επισκευή διαβρωμένου οπλισμού, επισκευές κονιαμάτων, επικεραμώσεων, ανακαίνιση παλαιών χρωματισμένων επιφανειών, επισκευές μονώσεων, κουφωμάτων, υδραυλικών και ηλεκτρικών δικτύων.