Παρασκεύη 29 Μαρ 2024
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 13:21

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ-ΠΑΣΤΙΔΑΣ-ΘΕΟΛΟΓΟΥ)»

 Ο Δήμος Ρόδου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ   Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ-ΠΑΣΤΙΔΑΣ-ΘΕΟΛΟΓΟΥ) » προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ. ΥΠΟ. ΜΕ. στην τάξη Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 241.620,50 ευρώ).

Στην μελέτη προβλέπονται εργασίες επισκευής φερόντων στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος, υγρομονώσεις, χρωματισμοί, αντικαταστάσεις κουφωμάτων και ανακαίνισης WC. Στόχος της μελέτης είναι η επιδιόρθωση των βλαβών που έχουν υποστεί τα κτίρια από την διάβρωση του οπλισμού τους με τη χρήση επισκευαστικών κονιαμάτων, η μελλοντική τους προστασία από τα καιρικά φαινόμενα με την επίστρωση μονώσεων στα δώματα και η στοιχειώδης αισθητική και λειτουργική τους αναβάθμιση με χρωματισμούς και σημειακές παρεμβάσεις.