Παρασκεύη 19 Απρ 2024
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 11:44

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης Τεχνικού Συμβούλου για το έργο: Μονάδα Μηχανικής Διαλογής και Κομποστοποίησης Οργανικού Κλάσματος

 Σας γνωρίζουμε ότι ο Φο.Δ.Σ.Α ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, κατ’ εφαρμογή της ανωτέρω σχετικής απόφασης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει, θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού Μητρώου μελών Επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ..Ε.Δ.) για την επιλογή μελών επιτροπής διαγωνισμού έργου της παρ. 8, άρθρου 221, Ν. 4412/2016.

   Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή υπαλλήλων ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για τη συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού του έργου του θέματος προϋπολογισμού 320.000,00€

(χωρίς ΦΠΑ).

   Ο Τεχνικός Σύμβουλος υλοποίησης του έργου θα συνεπικουρεί το φορέα υλοποίησης του έργου αναφορικά με την διεξαγωγή της ανάθεσης σύμβασης κατασκευής του έργου και την διοίκηση και παρακολούθηση του έργου.

Οι υπηρεσίες που θα παράσχει ο Τ.Σ. είναι συμβουλευτικές και αφορούν στην υποστήριξη του Εργοδότη στη φάση επιλογής αναδόχου κατασκευής, στη διαχείριση και έλεγχο εφαρμογής της σύμβασης και των λοιπών συμφωνιών μεταξύ του Φορέα Υλοποίησης και τρίτων (μελετητών, κατασκευαστών, λοιπών συμμετεχόντων φορέων κλπ) και αφετέρου στην επίβλεψη κατασκευής του έργου.

Το έργο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

- Μονάδα υποδοχής και προσωρινής αποθήκευσης των εισερχόμενων ΑΣΑ

-Μονάδα υποδοχής και προσωρινής αποθήκευσης των εισερχόμενων προδιαλεγμένων οργανικών. -Μονάδα μηχανικών και οπτικών διαχωρισμών των ΑΣΑ με στόχο την ανάκτηση ανακυκλώσιμων υλικών και το διαχωρισμό του οργανικού κλάσματος προς κομποστοποίηση.

-Μονάδα κομποστοποίησης του οργανικού κλάσματος των ΑΣΑ και των προδιαλεγμένων οργανικών.

-Μονάδα ωρίμανσης του κομποστοποιημένου υλικού .

Μονάδα εξευγενισμού - ραφιναρίας του κομποστοποιημένου υλικού μετά την ωρίμανση, ώστε να παραχθεί Κόμποστ συγκεκριμένων προδιαγραφών.

-Μονάδες περιβαλλοντικής προστασίας για την επεξεργασία των παραγομένων αερίων ρύπων.

Η σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις, δεν κατανέμεται σε τμήματα και δεν θα ληφθούν υπόψη εναλλακτικές προσφορές .

     Η κλήρωση θα διενεργηθεί από την επιτροπή του άρθρου 5 της ανωτέρω σχετικής, η οποία ορίστηκε για τις κληρώσεις που θα διεξαχθούν εντός του έτους 2019 μέσω του Μη.Μ.Ε.Δ., με την υπ’ αριθ. 32/2019 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φο.Δ.Σ.Α ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ και αποτελείται από τους παρακάτω υπαλλήλους του:

Παπαδάκη Γεώργιο, ΠΕ Χημικό Μηχανικό και εγγεγραμμένο χρήστη του συστήματος Κατσούλη Μαρία, ΠΕ Διοικητικών και εγγεγραμμένη χρήστρια του συστήματος.

Έργο της παραπάνω Επιτροπής είναι η ηλεκτρονική κλήρωση και η σύνταξη του σχετικού πρακτικού διενέργειας κλήρωσης.

       Σας γνωστοποιούμε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16/05/2019 και ώρα 14:00 μ.μ. μέσω της ιστοσελίδας (www.mimed.ggde.gr), στα γραφεία του Φο.Δ.Σ.Α ΒΟΡΕΙΑΣ

ΠΕΔΙΑΔΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ.