Τρίτη 23 Απρ 2024
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 12:19

Δημοσίευση πρόθεσης δημοπράτησης «Υπηρεσίες Συλλογής και αποτύπωσης Γεωαναφερόμενων στοιχείων της αστικής επίπλωσης – περιουσίας, του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής»

 Η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να προκηρύξει διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία (για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων υπηρεσιών άνω των ορίων του Ν.4412/2016) για την εκτέλεση της τεχνικής υπηρεσίας «Υπηρεσίες Συλλογής και αποτύπωσης Γεωαναφερόμενων στοιχείων της αστικής επίπλωσης – περιουσίας, του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 915.516,00 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

α. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

β. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.

γ. Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

Η υπηρεσία θα εκτελεστεί στην Περιφέρεια Αττικής.