Πέμπτη 25 Απρ 2024
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 12:46

Δημοσιοποίηση Στοιχείων Σύμβασης για το έργο "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΟΑΡΔΕΥΣΗΣ" Δήμου Αποκορώνου Χανίων

Ο Δήμος Αποκορώνου, προτίθεται να προβεί στη Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΟΑΡΔΕΥΣΗΣ", (αρ. Μελέτης 8/2019 του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Αποκορώνου) εκτιμώμενης αξίας 74.000,00 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ 24%) με δικαίωμα συμμετοχής φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία Οδοποιία.

Το έργο αφορά την αποκατάσταση λάκκων και φθορών των οδοστρωμάτων της Δημοτικής Οδοποιίας του Δήμου Αποκορώνου οι οποίες προέκυψαν από εργασίες αποκατάστασης ζημιών της υδροάρδευσης. Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται στην παρούσα μελέτη, οι οποίες είναι και άμεσα εκτελεστές, είναι:

(α) εργασίες προετοιμασίας των λάκκων και του φθαρμένου οδοστρώματος, καθαρισμός, εκσκαφή, εκβάθυνση αν απαιτείται, απομάκρυνση των προϊόντων εκσκαφής, συμπλήρωση, διάστρωση και συμπλήρωση του υλικού οδοστρωσίας με κατάλληλο υλικό σύμφωνα με τις ισχύουσες ΕΤΕΠ και σήμανση μέχρι την διάστρωση και

(β) επισκευή ασφαλτικού οδοστρώματος με κατάλληλα υλικά όπως ασφαλτική προεπάλειψη ή ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και διάστρωση ασφαλτομίγματος είτε με τα χέρια είτε με μηχανικά μέσα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 12:50