20 Απρ 2024
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 10:13

Τελική Διαβούλευση επί των παραδοτέων της Α' και Β’ φάσης της σύμβασης παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ MASTER PLAN ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

1. Με την από 07-08-2019 Σύμβαση παροχής υπηρεσιών υλοποιείται από την Δ/νση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων (Δ19) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η «Επικαιροποίηση Master Plan Αντιπλημμυρικών Έργων περιοχών Ν. Θεσσαλονίκης», που αφορά στη συνολική αναθεώρηση και επικαιροποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου (Master Plan) Αντιπλημμυρικών Έργων περιοχών Ν. Θεσσαλονίκης, ώστε να καθορισθούν τα αναγκαία βασικά στοιχεία και προτάσεις για την ιεραρχημένη υλοποίηση του Σχεδιασμού Αντιπλημμυρικής Προστασίας ανά λεκάνη απορροής, σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα της 1ης Αναθεώρησης Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών Υδατικού Διαμερίσματος Κεντρικής Μακεδονίας (EL10) καθώς και της 1ης Αναθεώρησης της Προκαταρκτικής Αξιολόγησης Κινδύνων Πλημμύρας και τον προσδιορισμό αναθεωρημένων Ζωνών Δυνητικά Υψηλού Κινδύνου Πλημμύρας στο πλαίσιο εφαρμογής της Οδηγίας 2007/60/ΕΚ
2. Η Σύμβαση υλοποιείται με ανάδοχο την «ΥΕΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΕΡΕΥΝΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ με δ.τ. ΥΕΤΟΣ Α.Ε.»
3. Το τελικό αντικείμενο του Master Plan αφορά το ενιαίο σύνολο της περιοχής ενδιαφέροντος, δηλαδή τόσο εντός όσο και εκτός των Ζωνών Δυνητικά Υψηλού Κινδύνου Πλημμύρας ( Α’ και Β΄ ΦΑΣΗ)
4. Στα πλαίσια ολοκλήρωσης του ως άνω αντικειμένου της σύμβασης σας ενημερώνουμε ότι, τα παραδοτέα αυτής, ως υπεβλήθησαν από τον ανάδοχο, έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://mpthess.gr προς διαβούλευση έως και 22-11-2021 και είναι τα εξής :
▪ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
▪ ΤΕΥΧΟΣ MASTERPLAN
▪ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 1_2
▪ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 2_2
▪ ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΩΝ
5. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της διαβούλευσης, θα συγκεντρωθούν οι προτάσεις, θα αξιολογηθούν από τον Ανάδοχο και την Υπηρεσία και τα παραδοτέα θα αναθεωρηθούν σύμφωνα με τις τυχόν παρατηρήσεις – συμπληρώσεις, ώστε να προκύψει το τελικό αντικείμενο.
6. Παρακαλούμε για την αποστολή των τυχόν παρατηρήσεων και σχολίων, στο e-mail της Δ/νσης Δ19, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στο e-mail του αναδόχου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 11:30