Παρασκεύη 19 Απρ 2024
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 12:09

Δημόσια κρίση σχεδίου νέου κανονισμού μελετών φωτισμού υπαίθριων οδικών έργων και σηράγγων

Η Διεύθυνση Ποιότητας και Τυποποίησης (Δ22) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών υποβάλλει σε δημόσια κρίση το σχέδιο του νέου κανονισμού μελετών φωτισμού υπαίθριων οδικών έργων και σηράγγων.(link το συνημμένο 1)

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει παρατηρήσεις, προτάσεις τροποποιήσεων σχετικά με τo σχέδιο και συγκεκριμένα επί του κειμένου και του τεχνικού περιεχομένου, καθώς και επισημάνσεις επί των νομοθετικών / κανονιστικών απαιτήσεων που ισχύουν στην Ελλάδα και έρχονται ενδεχομένως σε αντίθεση με το περιεχόμενο του κειμένου αυτού.

Για να ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις ή οι προτάσεις τροποποιήσεων και λοιπές επισημάνσεις πρέπει να είναι επώνυμες, αιτιολογημένες και να αποσταλούν στο Τμήμα Τυποποίησης της  Διεύθυνσης Ποιότητας και Τυποποίησης (Δ22) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 5/2/2023 συμπληρώνοντας το προβλεπόμενο έντυπο υποβολής σχολίων (link το συνημμένο 2).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 12:09