24 Απρ 2024
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 14:42

Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποβοήθηση στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης, μελέτης ανάλυσης κόστους-οφέλους & μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, έργου «ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ..ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΧΑΝΙΩΝ»

Η Διεύθυνση Οδικών Υποδομών (Δ13), σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής Απόφασης, με την οποία μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών (Δ13) στην εκπόνηση κυκλοφοριακών μελετών, μελετών ανάλυσης κόστουςοφέλους και μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου: «ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΧΑΝΙΩΝ» , σύμφωνα με τη διαδικασία της παρ. 1 του άρθρου 128 του ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με ανάρτηση της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, σας απευθύνει την παρούσα πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχετε στην διαδικασία διαπραγμάτευσης, που θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή της προσφοράς σας, για την ανάθεση της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Αντικείμενο της σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου είναι η συνδρομή της Δ/νσης Οδικών Υποδομών στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης, μελέτης ανάλυσης κόστους-οφέλους και μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΧΑΝΙΩΝ»” .

2. ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ

3. ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Η συνολική δαπάνη της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου ανέρχεται στο ποσό των 172.360,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), και βρίσκεται εντός των ορίων της περίπτωσης β του άρθρου 5 του ν. 4412/2016, δεδομένου ότι αναθέτουσα αρχή της Σύμβασης είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και θα καλυφθεί από το ενάριθµο Έργο 2015ΣΕ07100011 της ΣΑΕ 071.

Με την παρούσα καθορίζονται οι κανόνες διαπραγμάτευσης ως εξής:

Στοιχείο διαπραγμάτευσης και αντίστοιχα κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά µόνο βάση τιμής.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 27η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πµ. και ως ώρα αποσφράγισης αυτών 10:30 πμ.