Πέμπτη 25 Απρ 2024
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 10:46

Πρόσκληση σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάθεση της σύμβασης: Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποβοήθηση της Δ13 στην εκπόνηση Μελέτης του έργου "ΜΕΛΕΤΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ&ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ"

Η Διεύθυνση Οδικών Υποδομών (Δ13), σας απευθύνει την παρούσα πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχετε στην διαδικασία διαπραγμάτευσης, που θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή της προσφοράς σας, για την ανάθεση της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

1.   ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Αντικείμενο της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου είναι η υποστήριξη της Δ/νσης Οδικών Υποδομών στη σύνταξη Ολοκληρωμένης Προμελέτης Οδοποιίας, Οριστικής Γεωλογικής Μελέτης και Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που απαιτούνται για την µελετητική ωρίμανση του έργου, μέχρι το στάδιο της περιβαλλοντικής αδειοδότησής του (Απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων - ΑΕΠΟ). 

2.   ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ

Η συνολική δαπάνη της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου ανέρχεται στο ποσό των 140.000,00€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), και βρίσκεται εντός των ορίων της περίπτωσης β του άρθρου 5 του ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, δεδομένου ότι αναθέτουσα αρχή της Σύμβασης είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και θα καλυφθεί από το Ενάριθµο Έργο 2015ΣΕ07100011 της ΣΑΕ 071.

3.   ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Με την παρούσα καθορίζονται οι κανόνες διαπραγμάτευσης ως εξής:

Στοιχείο διαπραγμάτευσης και αντίστοιχα κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά µόνο βάση τιμής.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 13η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 πµ. και ως ώρα αποσφράγισης αυτών 10:30 πμ.

Η παρούσα θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους της Αναθέτουσας Αρχής, www.yme.gr στη θέση: «Προμήθειες-Διαγωνισμοί» και www.ggde.gr στις θέσεις: «Νέα / Ανακοινώσεις» και «Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 10:59