Τρίτη 07 Μαι 2024
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 10:22

Διαβούλευση επί των παραδοτέων της Α' φάσης της σύμβασης «Επικαιροποίηση Master Plan Αντιπλημμυρικών Έργων περιοχών Ν. Θεσσαλονίκης»

1. Με την από 07-08-2019 Σύμβαση παροχής υπηρεσιών υλοποιείται από την Δ/νση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων (Δ19) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η «Επικαιροποίηση Master Plan Αντιπλημμυρικών Έργων περιοχών Ν. Θεσσαλονίκης», που αφορά στη συνολική αναθεώρηση και επικαιροποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου (Master Plan) Αντιπλημμυρικών Έργων περιοχών Ν. Θεσσαλονίκης, ώστε να καθορισθούν τα αναγκαία βασικά στοιχεία και προτάσεις για την ιεραρχημένη υλοποίηση του Σχεδιασμού Αντιπλημμυρικής Προστασίας ανά λεκάνη απορροής, σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα της 1ης Αναθεώρησης Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών Υδατικού Διαμερίσματος Κεντρικής Μακεδονίας (EL10) και του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας των Λεκανών Απορροής Ποταμών Υδατικού Διαμερίσματος Κεντρικής Μακεδονίας.

2. Η Σύμβαση υλοποιείται με ανάδοχο την «ΥΕΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΕΡΕΥΝΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ με δ.τ. ΥΕΤΟΣ Α.Ε.» και το γενικό αντικείμενο του Στρατηγικού Σχεδίου (Master Plan), διαμορφώνεται στους εξής άξονες :
ΦΑΣΗ Α΄ : Ζώνες Δυνητικού Υψηλού Κινδύνου Πλημμύρας
ΦΑΣΗ Β΄ : Το υπόλοιπο του Υδατικού Διαμερίσματος

3. Στα πλαίσια ολοκλήρωσης της Α’ φάσης της σύμβασης, η οποία αφορά σε :
- Καταγραφή και Οργάνωση της υπάρχουσας πληροφορίας ,
- Αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης ,
- Πρόταση διαχείρισης και αντιμετώπισης πλημμυρικού κινδύνου ,
- Σύνταξη μητρώων και δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων ,
σας αποστέλλουμε, όπως προβλέπεται στα συμβατικά τεύχη και στο εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, συνημμένα σε ηλεκτρονική μορφή, τα παραδοτέα της Α’ φάσης, ως υπεβλήθησαν από τον ανάδοχο, προκειμένου να αναρτηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα του Τ.Ε.Ε. και της Γενικής Γραμματείας Υποδομών για διαβούλευση 30 ημερών. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της διαβούλευσης, θα συγκεντρωθούν οι προτάσεις, θα αξιολογηθούν από τον Ανάδοχο και την Υπηρεσία και τα Παραδοτέα θα αναθεωρηθούν σύμφωνα με τις τυχόν παρατηρήσεις – συμπληρώσεις, ώστε να προκύψει το τελικό αντικείμενο της κάθε φάσης.

4. Με βάση τα παραπάνω παρακαλούμε για την αποστολή των τυχόν παρατηρήσεων και σχολίων, στο e-mail της Δ/νσης Δ19, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στο e-mail του αναδόχου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 15:22