Παρασκεύη 26 Απρ 2024
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 11:59

Απονομή της πιστοποίησης κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, στη Διεύθυνση Κανόνων και Ποιότητας

 

 

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια τελετής, το πιστοποιητικό Ποιότητας κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, στη Διεύθυνση Κανόνων και Ποιότητας της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η Διεύθυνση Κανόνων και Ποιότητας, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της Πιστοποίησής της κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, το οποίο είναι το πλέον καταξιωμένο Πρότυπο για την τυποποίηση και βελτίωση των διεργασιών Οργανισμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πιστοποίηση έγινε από την TUV HELLAS (TUV NORD), Οργανισμό Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι:

Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μαυραγάνης

Γενική Γραμματέας Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Πέρκα

Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Δέδες.

Γενικοί Διευθυντές του Υπουργείου κ. Μακρής, κ. Μαλακάτας, κ. Τασιολάμπρος κα Τσίρου, κα Βανιώτου.

Το πιστοποιητικό απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUV HELLAS, κ. Πελτέκης στην κα Καραχάλιου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κανόνων και Ποιότητας. Ο κ. Πελτέκης κατά την απονομή επισήμανε ότι η Διεύθυνση Κανόνων και Ποιότητας κατά τον έλεγχο της πιστοποίησης επέδειξε επιδόσεις συμμόρφωσης  εφάμιλλες με εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αποδεικνύοντας ότι και ο Δημόσιος Τομέας στην Ελλάδα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας.

Τέλος στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων και στέλεχος της TUV HELLAS κ. Οικονομίδης και εκπρόσωποι της εταιρείας συμβούλων AQSπου υποστήριξε τη Διεύθυνση Κανόνων και Ποιότητας στην απόκτηση της Πιστοποίησης.

Επισημαίνεται ότι η Διεύθυνση Κανόνων και Ποιότητας είναι η μοναδική Διεύθυνση του Υπουργείου με αντίστοιχη πιστοποίηση και μια από τις ελάχιστες στο Δημόσιο Τομέα που διαθέτει και εφαρμόζει το πρότυπο ποιότητας  ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001.

DSC06533 DSC06535

DSC06537 DSC06546 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 12:17