05 Μαι 2024
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 11:28

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης πριν τη διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης και επιλογή μελών επιτροπής για το έργο:« ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ».

 

  Ο Δήμος Ρόδου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ» προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ. ΥΠΟ. ΜΕ. στην τάξη Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ&ΟΕ και απρόβλεπτα 200.800,05 ευρώ ).
  Η μελέτη προβλέπει την συντήρηση της φωτεινής σηματοδότησης των κόμβων αρμοδιότητας του Δήμου Ρόδου και καλύπτει χρονικό διάστημα διάρκειας δύο (2) ετών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Παράλληλα με την συντήρηση και έχοντας υπ όψη ότι συχνά συμβαίνουν βλάβες από τροχαία ατυχήματα στις εγκαταστάσεις (σηματοδότες πεζών ή οχημάτων, ιστοί σηματοδότησης, στις ηλεκτρονικές συσκευές από πτώση κεραυνών κλπ), στην παρούσα μελέτη προβλέπονται ορισμένες εργασίες με τα απαραίτητα υλικά ,που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος της φωτεινής σηματοδότησης των κόμβων.