04 Μαι 2024
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 12:39

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης πριν τη διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης και επιλογή μελών επιτροπής για το έργο :«ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΑΦΑΝΤΟΥ»

 

  Ο Δήμος Ρόδου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΑΦΑΝΤΟΥ» προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ. ΥΠΟ. ΜΕ. στην τάξη Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ&ΟΕ και απρόβλεπτα 239.393,80 ευρώ ).
  Με την παρούσα μελέτη πρόκειται να γίνει συντήρηση υφιστάμενων ασφαλτοστρωμένων οδών στους οικισμούς Αφάντου και Αρχίπολης. Οι δρόμοι που περιλαμβάνονται παρουσιάζουν σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα με κατά τόπους λακκούβες. Στους περισσότερους θα γίνουν ταπητίδια στα προβληματικά τμήματα για να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία των συγκεκριμένων οδών καθώς επίσης θα γίνει ασφαλτόστρωση σε οδούς που συνολική κατάστασή τους απαιτεί .