19 Μαι 2024
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 16:18

Δημοσιοποίηση Στοιχείων Σύμβασης πριν την Διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης και Επιλογής Μελών Επιτροπής για του έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟ»

Ο Δήμος Κισσάμου προτίθεται άμεσα να προβεί στην Διακήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Διαγωνισμού για την σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟ», αρ. μελέτης 35/2017 της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Χανίων) εκτιμώμενης αξίας 190.000,00 (με αναθεώρηση και ΦΠΑ 24%) με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στην Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΥΠΟ.ΜΕ. στην Α1 τάξη και άνω για κατηγορία «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ» (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 98.808,95 €) και στην Α1 τάξη και άνω για κατηγορία «ΟΔΟΠΟΙΙΑ» (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 52.846,19 €) .
Το έργο αφορά σε εργασίες βελτίωσης δύο οδών πρόσβασης προς τον Μπάλο της Τ.Κ. Γραμβούσας. Η πρώτη οδός (1) βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Καλυβιανής ενώ η δεύτερη οδός (2) βρίσκεται νοτιοανατολικά και εκτός του οικισμού της Καλυβιανής.
Συγκεκριμένα οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν στην οδό (1) είναι: εργασίες ανάπλασης, τόσο της κεντρικής οδού όσο και των κοινόχρηστων χώρων (κεντρική πλατεία, πλατώματα) που είναι σε άμεση επαφή με την κεντρική οδό, και στην οδό (2) είναι: εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης του υφιστάμενου χωματόδρομου προκειμένου να βελτιωθεί η προσβασιμότητα προς τον οικισμό της Καλυβιανής και κατ' επέκταση προς τον Μπάλο.