19 Μαι 2024
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:24

Διεξαγωγή κλήρωσης για τη συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για τη διενέργεια της Α΄Φάσης του Διεθνούς Διαγωνισμού για την ανάθεση της Σύμβασης Παραχώρησης του έργου “ΜΕΛΕΤΗ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Β.Ο.Α.Κ.”

Ανακοινώνεται


η διεξαγωγή Δημόσιας Κλήρωσης προς συγκρότηση, κατά τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν.4024/2011 και του άρθρου 67 του Ν. 4413/16 πενταμελούς Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (περιλαμβανομένου του Προέδρου) για τη διενέργεια της Α΄ Φάσης του Διεθνούς Διαγωνισμού για την ανάθεση της Σύμβασης Παραχώρησης του έργου “ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ (Β.Ο.Α.Κ.) ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ”, στα γραφεία της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης, Καρύστου 5, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00. Η κλήρωση θα γίνει με μέριμνα του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης. κ. Ιωάννη Μπακογιάννη και παρουσία των υπαλλήλων της ίδιας διεύθυνσης κας Μαρίας Ειρήνης Κωνσταντοπούλου και κας Δήμητρας Ζησιμοπούλου.

«Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού ή Ε.Δ.Δ.»: είναι η επιτροπή που συγκροτείται από την Αναθέτουσα Αρχή για τον έλεγχο των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και την αξιολόγηση τους, σύμφωνα με όσα ειδικότερα αναφέρονται στο άρθρο 17 της Πρόσκλησης Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Διαγωνισμού του θέματος (ΑΔΑΜ : 18PROC003284758/19-06-2018).
Στην κλήρωση θα περιληφθεί το προσωπικό της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης (Δ16) (όπως περιλαμβάνεται στην με αρ. πρωτ. 11395/13-2-2018/Δ4/ΥΠΟ.ΜΕ. απόφαση τοποθέτησης υπαλλήλων στις οργανικές μονάδες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών) πλην αυτών που υπηρετούν σε σώματα Επιθεωρητών καθώς και αυτών οι οποίοι αν και έχουν οργανική θέση την Υπηρεσία, δεν ασκούν καθήκοντα σε αυτή (αποσπασμένοι υπάλληλοι, διατεθειμένοι υπάλληλοι, υπάλληλοι σε γραφεία Υπουργών, Γραμματέων, Γεν. Διευθυντών κλπ) ως εξής :

• Για τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής η κλήρωση θα γίνει μεταξύ των Προϊσταμένων Τμημάτων Α, Β και Γ της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης.

• Τρία (3) μέλη θα κληρωθούν μεταξύ του προσωπικού του κλάδου ΠΕ Μηχανικών που υπηρετούν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης και ΠΕ/Διοικητικού Οικονομικού και

• Ένα (1) μέλος θα κληρωθεί μεταξύ του προσωπικού του κλάδου ΤΕ Μηχανικών που υπηρετεί στη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:32