19 Μαι 2024
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 11:05

Δημοσίευση πρόθεσης δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δ.Κ. ΠΥΛΑΙΑΣ»

 Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη προτίθεται να προκηρύξει συνοπτικό διαγωνισμό για την εκπόνηση της μελετης με τιτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δ.Κ. ΠΥΛΑΙΑΣ», προϋπολογισμού 74.146,32 €. (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για μελέτη κατηγοριων (6) Αρχιτεκτονικές μελέτες κτιριακών έργων , (7) Ειδικές αρχιτεκτονικές μελέτες, (9) Μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές μελέτες, (14) Ενεργειακές μελέτες ( θερμοηλεκτρικές, υδροηλεκτρικές, πυρηνικές, ήπιων μορφών ενέργειας) και (8) Στατικές μελέτες

            Η μελέτη αφορά αφενόςστην ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος του Μουσικού σχολείου συνολικά, σε εφαρμογή των όσων προβλέπονται από τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ) και την Εθνική Νομοθεσία για την βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς των κτηρίων και αφετέρου στον εκσυγχρονισμό- αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της αίθουσας συναυλιών- εκδηλώσεων και της αίθουσας του κλειστού Γυμναστηρίου του σχολείου, με σκοπό την απόδοση των εν λόγω εγκαταστάσεων, επί πλέον των σχολικών δραστηριοτήτων, στην ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Αφορά επίσης την τροποποίηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας του σχολείου, όπως   θα προκύψει, σύμφωνα με την υφιστάμενη κατάσταση με τελικό σκοπό την έκδοση Πιστοποιητικού Πυροπροστασίας από το Δήμο.