Τρίτη 07 Μαι 2024
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 11:16

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης για το έργο: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ 4ου ΓΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΟΔΟΥ»

 Ο Δήμος Ρόδου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ 4ου ΓΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΟΔΟΥ» προϋπολογισμού 225.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ. ΥΠΟ. ΜΕ στην τάξη Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 99.799,31 ευρώ) καιστην τάξη Α1 και άνω για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 81.434,31 ευρώ).

Σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων στην κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, που πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 3(β) του άρθρου 76 του Ν.4412/16, υποβάλλεται βεβαίωση εγγραφής στο ΜΕΕΠ στην Α1 τάξη και άνω για κάθε μέλος της ένωσης στην κατηγορία αυτή.

Η μελέτη αφορά τις αναγκαίες εργασίες επεμβάσεων στο κτίριο του τέως 4ου ΓΕΛ, για την μεταστέγαση του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ρόδου. Συγκεκριμένα προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης νέων χώρων WCκαι WCΑΜΕΑ, ο διαχωρισμός υφιστάμενης αίθουσας για την δημιουργία γραφείου και αίθουσας πληροφορικής, διαμόρφωση περιφραγμένου αύλειου χώρου για τον αυλισμό των μαθητών, καθώς και η συμπλήρωση των μέσων πυροπροστασίας του κτιρίου.