Τρίτη 07 Μαι 2024
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 11:20

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης για το έργο: « ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΙΝΙ»

 Ο Δήμος Ρόδου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΙΝΙ » προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ. ΥΠΟ. ΜΕ στην τάξη Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 161.255,01 ευρώ).

Το αντικείμενο της μελέτης είναι οι εργασίες που απαιτούνται για την άρση της επικινδυνότητας λόγω της ολισθηρότητας και της έλλειψης σχετικής σήμανσης των οδοστρωμάτων στη περιοχή Ροδινιού, η παρούσα μελέτη περιλαμβάνει τις εργασίες της αποκατάστασης φθορών των οδοστρωμάτων καθώς και την αντικατάσταση του τάπητα κυκλοφορίας με αντιολισθητικό τάπητα στις παρακάτω οδούς στη περιοχή Ροδινιού.