19 Μαι 2024
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 10:22

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης πριν τη διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης και επιλογή μελών επιτροπής για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΜΩ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ »

Ο Δήμος Ρόδου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΜΩ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ » προϋπολογισμού 219.976,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ. ΥΠΟ. ΜΕ στην τάξη Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 177.153,36 ευρώ).

Η μελέτη αφορά την εκτέλεση των εργασιών για την κατεδάφιση του παλαιού τεχνικού και την κατασκευή νέου, στο ρέμα Ρένη στο Φαληράκι, στην οδό από εθν. οδό προς Προφήτη Αμώ. Η μελέτη περιλαμβάνει επίσης εργασίες για την ανύψωση του οδοστρώματος εκατέρωθεν του τεχνικού (λόγω διαφοράς ύψους παλαιού και νέου τεχνικού), την κατασκευή πεζοδρομίων, φρεατίων απορροής ομβρίων κ.λπ.