11 Ιουλ 2020
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 09:56

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

 Το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση δέκα επτά (17) θέσεων ευθύνης επιπέδου Διεύθυνσης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007), όπως ισχύει καταρτίσθηκαν, από το Σ.Ε.Π., οι Πίνακες Κατάταξης ανά Διεύθυνση και οι Αποκλειόμενοι για τις ακόλουθες θέσεις ευθύνης:

Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
1. Διεύθυνση Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών (Δ1)
2. Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης (Δ2)
3. Διεύθυνση Προμηθειών και Λειτουργικής Μέριμνας (Δ3)

Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
1. Διεύθυνση Διοίκησης (Δ4)
2. Διεύθυνση Νομοθετικού Συντονισμού (Δ5)
3. Διεύθυνση Διοικητικής Οργάνωσης (Δ6)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΑΓΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Υπηρεσία Υποστήριξης Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Δ9)

Η διαδικασία επιλογής Προϊσταμένου για την Υπηρεσία Υποστήριξης Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Δ9) απέβη άγονη λόγω αποκλεισμού και των τριών υποψηφίων, που συμμετείχαν.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση ενώπιον του ΣΕΠ από την Πέμπτη 4-10-2018 έως και τη Δευτέρα 8-10-2018, αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΕΠ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σημειώνεται, ότι απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό πρωτοκόλλου της ένστασης θα αποστέλλεται από τη Γραμματεία ΣΕΠ στον/στην ενιστάμενο/ενισταμένη με την παραλαβή και πρωτοκόλληση της ένστασης. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 10:33