27 Απρ 2024
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 14:30

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ (Δ.Κ. ΙΑΛΥΣΟΥ-Δ.Κ. ΛΙΝΔΟΥ)»

 Ο Δήμος Ρόδου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ (Δ.Κ. ΙΑΛΥΣΟΥ-Δ.Κ. ΛΙΝΔΟΥ)» προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένων στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ. ΥΠΟ. ΜΕ στην τάξη Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑ (προϋπολογισμός εργασιών με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα 156.294,58 ευρώ).

     Με την παρούσα μελέτη προβλέπονται οι κάτωθι εργασίες: Γενικές εκσκαφές, αποξήλωση ασφαλτοταπήτων και αναμόχλευση, διάστρωση και συμπύκνωση υφιστάμενων στρώσεων οδοστρωσίας ούτος ώστε να προκύψει η προβλεπόμενη γεωμετρική επιφάνεια και ο επιθυμητός βαθμός συμπύκνωσης. Ακολουθεί η κατασκευή βάσης οδοστρωσίας από θραυστά αδρανή υλικά για την τελική μορφή της επιφάνειας σε επί μέρους τμήματα των επιφανειών και τέλος θα γίνει η κατασκευή ασφαλτικής στρώσης βάσης πάχους 5εκ. εφόσον προηγηθεί η προεπάληψη των επιφανειών με ασφαλτικό διάλυμα τύπου ΜΕ-0.

Η χωροθέτηση των θέσεων θα γίνει με λευκό χρώμα και στη μελέτη προβλέπεται η απαραίτητη τοποθέτηση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.