Παρασκεύη 10 Μαι 2024
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 14:46

Ανακοίνωση Διενέργειας Κλήρωσης «Εργασίες συντήρησης και λειτουργικής αποκατάστασης για τις εγκαταστάσεις και υποδομές του Ε.Α.Π.»

 Το Τμήμα Εγκαταστάσεων και Εκτέλεσης Έργων, κατ’ εφαρμογή της ανωτέρω σχετικής απόφασης, η οποία αφορά στην «κατάρτιση, τήρηση και λειτουργία του Μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (Μη.Μ.Ε.Δ.) της παρ.8.(η) του άρθρου 221 του ν.4412/2016» 

Ανακοινώνει 

Την πραγματοποίηση δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος Μη.Μ.Ε.Δ. για την συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Εργασίες συντήρησης και λειτουργικής αποκατάστασης για τις εγκαταστάσεις και υποδομές του Ε.Α.Π.», συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00€ (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), το οποίο αφορά σε εργασίες συντήρησης όλων των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος στην Πάτρα και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (2017ΣΕ54600000).

Στην κλήρωση ανάδειξης των μελών της επιτροπής μετέχουν όλα τα μέλη των αναθετουσών αρχών που είναι καταχωρημένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο (Μη.Μ.Ε.Δ.) και συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η εν λόγω κλήρωση θα λάβει χώρα στα γραφεία του Τμήματος Εγκαταστάσεων και Εκτέλεσης Έργων στις 09/08/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10π.μ., μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Μη.Μ.Ε.Δ. (https://mimed.ggde.gr/) παρουσία της επιτροπής για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών κληρώσεων μέσω συστήματος Μη.Μ.Ε.Δ., η οποία ορίστηκε σύμφωνα με το απόσπασμα πρακτικού της υπ’ αριθμ. 433/15-07-2019 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π. για το έτος 2019 και απαρτίζεται από τους κάτωθι:

1.      τον κ. Μπούσιο Γεώργιο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο Τμήματος Εγκαταστάσεων και Εκτέλεσης Έργων, με αναπληρωτή τον κ. Τζόλα Γρηγόριο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, και

2.      τον κ. Νικολακόπουλο Γρηγόριο, Υπάλληλο Τμήματος Εγκαταστάσεων και Εκτέλεσης Έργων, με αναπληρώτρια την κα Βέτση Κωνσταντίνα, Υπάλληλο Τμήματος Εγκαταστάσεων και Εκτέλεσης Έργων.

Έργο της ανωτέρω επιτροπής είναι η διενέργεια της ηλεκτρονικής κλήρωσης και η σύνταξη σχετικού πρακτικού διενέργειας κλήρωσης.