Παρασκεύη 26 Απρ 2024
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 16:17

Διαβούλευση των «Εγχειριδίων Επιθεώρησης και Αξιολόγησης Γεφυρών», που αποτελεί το 2ο στάδιο για την εφαρμογή του ‘Κανονισμού Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών (Κ.Ε.ΣΥ.ΓΕ.)’

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Υ. (https://www.ggde.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5753), το 1ο στάδιο για την εφαρμογή του ‘Κανονισμού Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών (Κ.Ε.ΣΥ.ΓΕ.)’, ήτοι η βάση δεδομένων του Μητρώου Γεφυρών.

Το 2ο στάδιο αφορά στην ανασύνταξη και επικαιροποίηση των διατιθέμενων από το Υπουργείο ΥΠΟ.ΜΕ., Εγχειριδίων Οπτικής Επιθεώρησης και Αξιολόγησης Γεφυρών, τα οποία θα αποτελέσουν τα Εθνικά Εγχειρίδια.

Προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατάθεση σχετικών απόψεων και για το 2ο στάδιο, ακολουθεί η ανάρτησή του και συγκεκριμένα θα αναρτηθούν:

1α. Εθνικό Εγχειρίδιο Επιθεώρησης και Αξιολόγησης Γεφυρών(αρχείο .pdf)

1β. Μεθοδολογία Κύριας Περιοδικής Επιθεώρησης και Αξιολόγησης Γεφυρών (αρχείο .pdf)

2α. Εθνικό Εγχειρίδιο Ετήσιας Επιθεώρησης και Αξιολόγησης Γεφυρών (αρχείο .pdf)

2β. Μεθοδολογία Ετήσιας Επιθεώρησης και Αξιολόγησης Γεφυρών (απλή, οπτική) (αρχείο .pdf).

Σε επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και το 3ο στάδιο.

Για την καλύτερη επεξεργασία των τυχόν απόψεων που θα κατατεθούν, θα πρέπει αυτές να διαβιβάζονται ηλεκτρονικά, στις ορισμένες επιβλέπουσες της σύμβασης υπαλλήλους, κα Μπραούζη Γεωργία, Πολ. Μηχ. (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και κα Λινάρδου Σωτηρία, Πολ. Μηχ. (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

H διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 1-7-2020 και έως τότε παρακαλούμε να κατατεθούν οι παρατηρήσεις στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 10:18