Πέμπτη 18 Απρ 2024
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 12:31

Πιστοποίηση Τεχνικής δυσλειτουργίας του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ Δημόσια Έργα

Σας πληροφορούμε ότι διαπιστώθηκε τεχνική δυσλειτουργία του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ Δημόσια Έργα για το χρονικό διάστημα 23/10/2020 και από 14:45 έως 24/10/2020 και ώρα 17:55.

Για λόγους ίσης μεταχείρισης και άρσης αποκλεισμών και αμφισβητήσεων στο πλαίσιο υποβολής προσφορών, συνίσταται στις Αναθέτουσες Αρχές/Αναθέτοντες Φορείς, η μετάθεση των καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προσφορών σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 3 της ΚΥΑ 117384/31-10-2017 (ΦΕΚ 3821 Β') και στα Πρότυπα Τεύχη Διακηρύξεων της ΕΑΑΔΗΣΥ.

Επισημαίνεται ότι η μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας σε διαγωνισμούς που:

>        έχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών, πραγματοποιείται από τη Διεύθυνσή μας κατόπιν αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος της Αναθέτουσας Αρχής ή του Αναθέτοντα Φορέα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με συνημμένη την σχετική Απόφαση (της Αναθέτουσας Αρχής ή του Αναθέτοντα Φορέα) μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας του διαγωνισμού.

>        δεν έχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών, δύναται να πραγματοποιηθεί με κατάλληλες ενέργειες από εξουσιοδοτημένο χρήστη, υπάλληλο της Αναθέτουσας Αρχής ή του Αναθέτοντα Φορέα, στο ΕΣΗΔΗΣ Δημόσια Έργα.