25 2021
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 14:29

Διαβούλευση του «Κανονισμού Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών (Κ.Ε.ΣΥ.ΓΕ.)»

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Υ. το 1ο στάδιο και το 2ο στάδιο για την εφαρμογή του ‘Κανονισμού Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών (Κ.Ε.ΣΥ.ΓΕ.)’, ήτοι η βάση δεδομένων του Μητρώου Γεφυρών και τα Εθνικά Εγχειρίδια Οπτικής Επιθεώρησης και Αξιολόγησης Γεφυρών.

Το 3ο στάδιο αφορά στην σύνταξη του «Κανονισμού Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών (Κ.Ε.ΣΥ.ΓΕ.)», ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα σχετικά με τις επιθεωρήσεις των γεφυρών, την αξιολόγησή τους καθώς και τη συντήρηση αυτών.

Προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατάθεση σχετικών απόψεων και για το 3ο στάδιο, ακολουθεί η ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Υ. στην ενότητα «Δημόσια Έργα Διαβούλευση». Συγκεκριμένα θα αναρτηθεί σε αρχείο pdf, ο Κανονισμός Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών (Κ.Ε.ΣΥ.ΓΕ.).

Για την καλύτερη επεξεργασία των τυχόν απόψεων που θα κατατεθούν, θα πρέπει αυτές να διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

H διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 26-11-2020 και έως τότε παρακαλούμε να κατατεθούν οι παρατηρήσεις στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση.