08 Μαι 2024
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 14:02

Διευκρινήσεις για την παροχή Υπηρεσιών καθαρισμού των κτηρίων επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, 24ο χλμ., Ραφήνα, της οδού Ε. Κιούση 14, Μέγαρα, της οδού Πανόρμου 22, Αμπελόκηποι, Αθήνα και της οδού Καρύστου 5, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Σε συνέχεια ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στην Υπηρεσία μας και αφορούν στην υπ’ αριθμ. 2/2021 Διακήρυξη, σας διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

1. Στο κτήριο επί της οδού Καρύστου 5, στους Αμπελόκηπους, που στεγάζονται Υπηρεσίες του Υπουργείου, οι χώροι προς καθαρισμό περιλαμβάνουν γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων, χώρους αρχειοθέτησης, βοηθητικούς χώρους (διαδρόμους , κουζίνες, τουαλέτες) οι οποίοι κατανέμονται σε έξι (6) ορόφους και δύο (2) υπόγεια, ως ακολούθως :

1ος όροφος : συνολικής επιφανείας 559,25 τετραγωνικών μέτρων.

2ος όροφος : συνολικής επιφανείας 484,85 τετραγωνικών μέτρων.

4ος όροφος : συνολικής επιφανείας 485 τετραγωνικών μέτρων

5ος όροφος : συνολικής επιφανείας 485 τετραγωνικών μέτρων

6ος όροφος : συνολικής επιφανείας 484,85 τετραγωνικών μέτρων.

7ος όροφος : συνολικής επιφανείας 359 τετραγωνικών μέτρων.

Β’ και Γ΄ υπόγειο συνολικής επιφανείας 1.368,20 τετραγωνικών μέτρων.

Επισημαίνεται ότι στον 3ο όροφο του εν λόγω κτηρίου, δεν στεγάζονται Υπηρεσίες του Υπουργείου μας.

2. Επισημαίνουμε ότι, για τις περιπτώσεις του άρθρου 2.2.2.2γ της Διακήρυξης, υποβάλλεται πιστοποιητικό από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Συντονισμού της Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων που να έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή του, από το οποίο να προκύπτουν οι πράξεις επιβολής προστίμου που έχουν εκδοθεί σε βάρος του οικονομικού φορέα σε χρονικό διάστημα δύο (2) ετών πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφοράς. Μέχρι να καταστεί εφικτή η έκδοση του ανωτέρω πιστοποιητικού, αυτό αντικαθίσταται από υπεύθυνη δήλωση του οικονομικού φορέα, χωρίς να απαιτείται επίσημη δήλωση του ΣΕΠΕ σχετικά με την έκδοση του πιστοποιητικού.

3. Στους Πίνακες που περιέχονται στις σελίδες 52, 54, 56 και 58, εκ παραδρομής γράφτηκε και στις δύο στήλες η λέξη «αριθμητικά». Επισημαίνουμε ότι, είναι προφανές τι στη δεύτερη στήλη πρέπει να αναγράφονται τα ποσά ολογράφως.

4. Τέλος, διευκρινίζουμε ότι η διάρκεια της Σύμβασης αναφέρεται σε 194 ημερολογιακές ημέρες.