11 Μαι 2024
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 10:08

Πρωτογενές Αίτημα ανάθεσης παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου στην ολοκλήρωση των Κτηματογραφήσεων και Κτηματολογίων στο τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος – Μεθώνη

Πρωτογενές Αίτημα ανάθεσης παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποβοήθηση της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής Συγκοινωνιακών Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης (ΕΥΔΕ-ΚΣΕΣΠ) στην ολοκλήρωση των Κτηματογραφήσεων και Κτηματολογίων στο τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος – Μεθώνη,του εν εξελίξει Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου για την σύναψη της Σύμβασης«Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία και Συντήρηση του Οδικού Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, Τμήμα Καλαμάτα– Ριζόμυλος– Πύλος- Μεθώνη, με Σ.Δ.Ι.Τ.».

Aναθέτουσα Αρχή

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Ειδική   Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κατασκευής Συγκοινωνιακών Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης (ΕΥΔΕ - Κ.Σ.Ε.Σ.Π.)

Αντικείμενο

  1. Προκειμένου η ΕΥΔΕ / Κ.Σ.Ε.Σ.Π. να προβεί στη διαδικασία ολοκλήρωσης των Κτηματογραφήσεων και Κτηματολογίων σε τμήματα του Έργου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος και Πύλος - Μεθώνη του εν εξελίξει Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου, για την σύναψη της Σύμβασης«Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία και Συντήρηση του Οδικού Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, Τμήμα Καλαμάτα– Ριζόμυλος– Πύλος- Μεθώνη, με Σ.Δ.Ι.Τ.»., κρίνεται αναγκαία για την υποβοήθησή της, η ανάθεση παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποστήριξη της Αναθέτουσας Αρχής: στην Επικαιροποίηση και συμπλήρωση υφιστάμενων Κτηματογραφήσεων στα τμήματα Σουληνάρι - Πύλος και Πύλος – Μεθώνη, στην Ολοκλήρωση Κτηματογράφησης στο τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος, στη σύνταξη Κτηματολογίων στα τμήματα Καλαμάτα - Ριζόμυλος, Σουληνάρι - Πύλος και Πύλος – Μεθώνη, στη συλλογή και ψηφιοποίηση όλων των διατιθέμενων στοιχείων από τους εμπλεκόμενους φορείς (Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής, Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμων και Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τα κατά τόπους Κτηματολογικά Γραφεία, Υποθηκοφυλάκεια, Κτηματικές Υπηρεσίες και Δασαρχεία το Εθνικό Κτηματολόγιο), σε συνδυασμό με τις υφιστάμενες Μελέτες Οδοποιίας, Περιβαλλοντικές, Τεχνικών κοκ.
    1. Φορολογική και Ασφαλιστική Ενημερότητα,
    2. Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου,

Η διαδικασία ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών του θέματος θα υλοποιηθεί με εφαρμογή της παραγράφου 2, του άρθρου 128 του Ν. 4412/2016.

Κωδικός CPV

71354300-7 - Υπηρεσίες κτηματολογικής έρευνας

Προϋπολογισμός Χωρίς ΦΠΑ

Κατά μέγιστο 139.000,00 €

Φ.Π.Α. 24%

Κατά μέγιστο 33.360,00 €

Προϋπολογισμός με ΦΠΑ

Κατά μέγιστο 172.360,00 €

Χρηματοδότηση

2021 ΣΕ 07100002

Διαδικασία Ανάθεσης

Κριτήριο Ανάθεσης

Ανάθεση με προσφυγή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης με ανάρτηση της πρόσκλησης στην ιστοσελιδα της αναθέτουσας αρχής.

Η συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Τόπος Παροχής Υπηρεσιών

Ε.Υ.Δ.Ε./Κ.Σ.Ε.Σ.Π.

Δικαιολογητικά για ανάθεση και την πληρωμή

σύμφωνα με το ν. 4412/2016 (Α’ 147).

Κρατήσεις

Φόρος εισοδήματος, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν. 4172/2013 (Α’ 167), όπως ισχύει.

Επίσης διενεργείται κράτηση σε ποσοστό:

α) 0,06% επί του καθαρού ποσού του τιμολογίου, υπέρ της Α.Ε.Π.Π., η οποία υπόκειται σε τέλος χαρτοσήμου 3% και εισφορά υπέρ ΟΓΑ, με ποσοστό 20% υπέρ του χαρτοσήμου, σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 1191/14.03.2017 Κ.Υ.Α. (Β’ 969) και τον ν. 4412/2016 (Α’ 204) και

β) 0,07% επί του καθαρού συμβατικού τιμήματος, υπέρ της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., η οποία υπόκειται σε τέλος χαρτοσήμου 3% και εισφορά υπέρ ΟΓΑ, με ποσοστό 20% υπέρ του χαρτοσήμου, σύμφωνα με το ν. 4013/2011( Α’ 204).

Κανόνες Δημοσιότητας

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί: α) στους δικτυακούς τόπους της Αναθέτουσας Αρχής   www.yme.gr και β) στο  Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) www.eprocurement.gov.gr