20 Οκτ 2021
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 08:54

Πιστοποίηση Τεχνικής δυσλειτουργίας του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ Δημόσια Έργα

Σας πληροφορούμε ότι διαπιστώθηκε τεχνική δυσλειτουργία του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ Δημόσια Έργα, η οποία δημιουργούσε πρόβλημα στην προσθήκη επισυναπτόμενων αρχείων για το χρονικό διάστημα 03/09/2021 και από ώρα 08:42 έως 09:30.

Για λόγους ίσης μεταχείρισης και άρσης αποκλεισμών και αμφισβητήσεων στο πλαίσιο υποβολής προσφορών κ.λπ., συνίσταται στις Αναθέτουσες Αρχές/Αναθέτοντες Φορείς, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα ενημέρωση και την ΚΥΑ 166278/2021 (ΦΕΚ 2813 Β’), με αιτιολογημένη απόφασή τους να ρυθμίσουν τα της συνέχειας των διαδικασιών που επηρεάστηκαν κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα της δυσλειτουργίας του ΕΣΗΔΗΣ Δημόσια Έργα.

Επισημαίνεται ότι η μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας σε διαγωνισμούς που:

  έχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών, πραγματοποιείται από τη Διεύθυνσή μας κατόπιν αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος της Αναθέτουσας Αρχής ή του Αναθέτοντα Φορέα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με συνημμένη την σχετική Απόφαση (της Αναθέτουσας Αρχής ή του Αναθέτοντα Φορέα) μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας του διαγωνισμού.

  δενέχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών, δύναται να πραγματοποιηθεί με κατάλληλες ενέργειες από εξουσιοδοτημένο χρήστη, υπάλληλο της Αναθέτουσας Αρχής ή του Αναθέτοντα Φορέα, στο ΕΣΗΔΗΣ Δημόσια Έργα.

Η Δ/νση Διαχείρισης, Ανάπτυξης και Υποστήριξης ΕΣΗΔΗΣ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρακαλείται για την ανάρτηση του παρόντος στην Αρχική σελίδα της Διαδικτυακής Πύλης «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.