15 Μαι 2024
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 08:45

Έγκριση προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, και πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ενενήντα (90) καινούργιων ενιαία μεταφερομένων οικίσκων, τύπου container των 25 τ.μ.

ΑΝΑΘΈΤΟΥΣΑ ΑΡΧΉ

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προτίθεται να προβεί στην άμεση προμήθεια ενενήντα (90) καινούργιων ενιαία μεταφερόμενων οικίσκων, καθόσον, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της επείγουσας κατάστασης που δημιουργήθηκε έπειτα από τον καταστροφικό σεισμό της 26ης Σεπτεμβρίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προέκυψαν για την προσωρινή στέγαση των κατοίκων, καθότι οι εκεί κατοικίες υπέστησαν σημαντικές ζημιές.  Αναλυτικά:

Προμήθεια ενενήντα (90) καινούργιων ενιαία μεταφερόμενων οικίσκων τύπου container των 25 τ.μ., έτοιμων προς χρήση για την κάλυψη αναγκών προσωρινής στέγασης πληγέντων από φυσικές καταστροφές. Στους υποψήφιους αναδόχους παρέχεται η δυνατότητα υποβολής προσφοράς για το σύνολο της ζητούμενης ποσότητας ή μέρος αυτής.

Η παρούσα διαδικασία προμήθειας αναφέρεται στην κατασκευή και προμήθεια οικίσκων ελαφριάς προκατασκευής που θα παραχωρούνται από τη Δ.Α.Ε.Φ.Κ.Κ.Ε. σε πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της 26ης Σεπτεμβρίου 2021 στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης , για την προσωρινή κάλυψη των στεγαστικών τους αναγκών.

Οι τεχνικοί όροι των προδιαγραφών, (που επισυνάπτονται στη παρούσα πρόσκληση και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής), αποτελούν τις ελάχιστες απαιτήσεις (τεχνικές - λειτουργικές - αισθητικές) για την κατασκευή των οικίσκων.

Οι οικίσκοι θα έχουν απλή μορφή, θα είναι μονώροφοι, θα παρουσιάζουν άρτια

ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ

Για την καλή εκτέλεση της υπό ανάθεση προμήθειας, ο Ανάδοχος υποχρεούται να προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, που θα ανέρχεται σε ποσοστό 4% επί της καθαρής συμβατικής αξίας. Η εγγύηση δύναται να προσκομισθεί το αργότερο μέχρι την υπογραφή της σύμβασης.

 ΧΡΌΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σε τρεις (3) ημέρες από την ημερομηνία ισχύος  της σχετικής σύμβασης.

ΤΡΌΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΉΣ

Η πληρωμή της αξίας των οικίσκων θα γίνει μετά την παράδοση και παραλαβή τους από την αρμόδια τριμελή επιτροπή.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΉ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΚΑΙ ΏΡΑ

ΥΠΟΒΟΛΉΣ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021,  Ώρα: 12η μεσημβρινή.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΔΙΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου  2021,  Ώρα: 12.30΄.

ΚΑΝΟΝΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Η παρούσα πρόσκληση να αναρτηθεί: α) στους δικτυακούς τόπους της

Αναθέτουσας Αρχής www.yme.gr & www.ggde.gr και

β) στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ) http://www.eprocurement.gov.gr