15 Μαι 2024
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 10:39

Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης καθώς και στη διαδικασία δημοπράτησης και ανάθεσης του έργου “Οδικό τμήμα «Μπράλος - Άμφισσα» του διαγώνιου άξονα Λαμία- Ιτέα – Αντίρριο”

Η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (Ε.Υ.Δ.Ε. Κ.Σ.Σ.Υ.) σε συνέχεια της παραπάνω σχετικής απόφασης, με την οποία εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποβοήθηση της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (ΕΥΔΕ-ΚΣΣΥ) στη σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης καθώς και στη διαδικασία δημοπράτησης και ανάθεσης του έργου “Οδικό τμήμα «Μπράλος - Άμφισσα» του διαγώνιου άξονα Λαμία- Ιτέα – Αντίρριο”» με την διαδικασία της παρ. 2 του αρ. 128 του Ν. 4412/2016,
Σας απευθύνει
Την παρούσα πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχετε στην διαδικασία διαπραγμάτευσης με την υποβολή της προσφοράς σας, για την ανάθεση της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:
1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Αντικείμενο της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου είναι η υποβοήθηση της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (ΕΥΔΕ-ΚΣΣΥ) στα κάτωθι:
Ι. στη σύνταξη των Τευχών Δημοπράτησης για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ωρίμανσης για τη δημοπράτηση του έργου «Οδικό τμήμα Μπράλος - Άμφισσα» του διαγώνιου άξονα «Λαμία - Ιτέα - Αντίρριο» με το σύστημα «Μελέτη – Κατασκευή» (Άρθρο 50, Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε με το Άρθρο 15 του Ν.4782/2021) και ειδικότερα σε: α. Σύνταξη Διακήρυξης
β. Σύνταξη Ειδικής Συγγραφής Υποχρεώσεων (ΕΣΥ)
γ. Σύνταξη Τεχνικής Περιγραφής – Τεχνικής Συγγραφής Υποχρεώσεων
δ. Σύνταξη Κανονισμού Μελετών Έργου (ΚΜΕ)
ε. Σύνταξη Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών στ. Σύνταξη Τεύχους Προϋπολογισμού ζ. Σύνταξη Αναλυτικού Τιμολόγιου
η. Σύνταξη Τιμολόγιου Προσφοράς
θ. Σύνταξη Προϋπολογισμού Προσφοράς
ι. Τεύχος Υπολογισμού και Τεκμηρίωσης για τον καθορισμό του προϋπολογισμού
κ. Τεύχος Απαιτήσεων Επιτελεστικότητας
λ. Τεύχος καταγραφής των Κινδύνων και Κατανομή των Προκυπτουσών Διακινδυνεύσεων
ΙΙ. στην υποστήριξη της ΕΥΔΕ/ΚΣΣΥ κατά τη διαδικασία ανάθεσης της σύμβασης του έργου «Οδικό τμήμα Μπράλος - Άμφισσα» του διαγώνιου άξονα «Λαμία - Ιτέα - Αντίρριο», σχετικά με την αξιολόγηση της μελέτης που θα υποβληθεί από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό καθώς και σχετικά με διευκρινίσεις, τεχνικές απαντήσεις και αναθεωρήσεις τεχνικών δεδομένων των τευχών δημοπράτησης.
2. ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ
Η συνολική δαπάνη της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου ανέρχεται στο ποσό των 139.000,00€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), βρίσκεται εντός των ορίων της περίπτωσης β του άρθρου 5 του Ν. 4412/2016, δεδομένου ότι αναθέτουσα αρχή της Σύμβασης είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και θα καλυφθεί από το ενάριθμο έργο 2015ΣΕ07100011 της ΣΑΕ 071.
3. ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.
Με την παρούσα καθορίζονται οι κανόνες διαπραγμάτευσης ως εξής:
Στοιχείο διαπραγμάτευσης και αντίστοιχα κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάση τιμής.
Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 15η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.