08 Μαι 2024
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 10:50

Τελική Διαβούλευση επί των παραδοτέων των Α', Β’ και Γ’ φάσεων των συμβάσεων σύνταξης κανονισμών μελετών & νέου κανονισμού προεκτιμώμενων αμοιβών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τελική Διαβούλευση επί των παραδοτέων των Α', Β’ και Γ’ φάσεων των συμβάσεων παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών με τίτλο:

«ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ & ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΗΣ»

και

«ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ & ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ

ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ»

  1. Η Δ/νση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων (Δ19) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών υλοποιεί τις συμβάσεις με τίτλο:

«Οδηγός εκπόνησης, περιεχόμενα και προεκτιμώμενες αμοιβές Μελετών

Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Έργων Υδρομάστευσης»   και

«Οδηγός εκπόνησης, περιεχόμενα & προεκτιμώμενες αμοιβές μελετών αποχέτευσης ομβρίων και υδραυλικών συγκοινωνιακών έργων»,

με αντικείμενο τη σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών και τη δημιουργία Οδηγού εκπόνησης, περιεχόμενων και προεκτιμώμενων αμοιβών, σε αντικατάσταση των προδιαγραφών του Προεδρικού Διατάγματος 696/74.

2. Το αντικείμενο αφορά στη:

-        σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών και δημιουργία Οδηγού εκπόνησης (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ)

-        σύνταξη Προτάσεων Βέλτιστων Πρακτικών και Συνιστώμενων Μεθόδων

-        σύνταξη Πρότυπων Σχεδίων

-        βασική ορολογία

-        νέο Κανονισμό Προεκτιμώμενων Αμοιβών για τις κάτωθι κατηγορίες μελετών :

  εγγειοβελτιωτικών έργων και έργων υδρομάστευσης (υδρολογικές, αρδευτικές – αποστραγγιστικές, έργων προσαγωγής, φραγμάτων, λιμνοδεξαμενών, Μικρών

Υδροηλεκτρικών Έργων, μελετών θραύσης)

  αποχέτευσης ομβρίων και υδραυλικών συγκοινωνιακών έργων (υδρολογικές, οριοθέτησης υδατορεμάτων, αντιπλημμυρικών – αντιδιαβρωτικών έργων, εσωτερικών δικτύων – συλλεκτήρων & έργων ανάσχεσης εντός αστικών περιοχών, υδραυλικών συγκοινωνιακών έργων)

3. Ανάδοχοι των συμβάσεων είναι οι: «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΗΣ» και «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ», αντιστοίχως. 

4. Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ως άνω αντικειμένου των συμβάσεων, σας ενημερώνουμε ότι, τα ανωτέρω παραδοτέα,

(ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ, ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ),

ως υπεβλήθησαν από τους αναδόχους, έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Υποδομών (https://www.ggde.gr) 

προς διαβούλευση έως και την 25-01-2022. 

5. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της διαβούλευσης, θα συγκεντρωθούν οι προτάσεις, θα αξιολογηθούν από τους αναδόχους, την Υπηρεσία και το Συμβούλιο Διοίκησης των Συμβάσεων και τα παραδοτέα θα αναθεωρηθούν σύμφωνα με τις τυχόν παρατηρήσεις – συμπληρώσεις, ώστε να προκύψει το τελικό αντικείμενο της κάθε σύμβασης για παραλαβή από την Υπηρεσία. 

6. Παρακαλούμε για την αποστολή των τυχόν παρατηρήσεων και σχολίων, στο e-mail της Δ/νσης Δ19, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και στο e-mail των αναδόχων: 

-  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τη σύμβαση «Οδηγός εκπόνησης, περιεχόμενα και προεκτιμώμενες αμοιβές Μελετών Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Έργων Υδρομάστευσης» και

- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τη σύμβαση «Οδηγός εκπόνησης, περιεχόμενα και προεκτιμώμενες αμοιβές μελετών αποχέτευσης ομβρίων και υδραυλικών συγκοινωνιακών έργων»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 13:21