01 Μαι 2024
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 14:46

Πρόσκληση για σύναψη σύμβασης: “Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποβοήθηση του ΟΑΚ ΑΕ στην εκπόνηση Τοπογραφικών, Γεωλογικών και Γεωτεχνικών Μελετών στην περιοχή κατάντη του ρέματος «Αγριανών – Ανάληψης» (Α3)..

Η Διεύθυνση Οδικών Υποδομών (Δ13), σε συνέχεια της παραπάνω σχετικής απόφασης, µε την οποία εγκρίθηκε η ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 128 του ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για την υποβοήθηση του ΟΑΚ ΑΕ στις διαδικασίες επιτάχυνσης και ωρίμανσης για τη δημοπράτηση των υδραυλικών έργων διευθέτησης των ρεμάτων Α1, Α2, Α4 και του ρέματος «Αγριανών – Ανάληψης» (Α3) [από τον ΒΟΑΚ έως την εκβολή του στη θαλάσσια περιοχή του οικισμού «Ανάληψη» του Δήμου Χερσονήσου στο Ν. Ηρακλείου] του αυτοκινητοδρόμου ΒΟΑΚ στο τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος, η οποία αφορά σε Τοπογραφικές, Γεωλογικές και Γεωτεχνικές Μελέτες στην περιοχή κατάντη του ρέματος «Αγριανών – Ανάληψης» (Α3), με προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με ανάρτηση της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής,

Σας απευθύνει

Την παρούσα πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχετε στην διαδικασία διαπραγμάτευσης που θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή της προσφοράς σας, για την ανάθεση της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Αντικείμενο της υπόψη Παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, είναι η υποβοήθηση του ΟΑΚ ΑΕ, στα πλαίσια των διαδικασιών επιτάχυνσης και ωρίμανσης για τη δημοπράτηση των υδραυλικών έργων διευθέτησης των ρεμάτων Α1, Α2, Α4 και του ρέματος «Αγριανών – Ανάληψης» (Α3) [από τον ΒΟΑΚ έως την εκβολή του στη θαλάσσια περιοχή του οικισμού

«Ανάληψη» του Δήμου Χερσονήσου στο Ν. Ηρακλείου] του αυτοκινητοδρόμου ΒΟΑΚ στο τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος”, στην εκπόνηση Τοπογραφικών, Γεωλογικών και Γεωτεχνικών Μελετών στην περιοχή κατάντη του ρέματος «Αγριανών – Ανάληψης» (Α3)”.

Αναλυτικότερα:

Ο Ανάδοχος της παρούσας ανάθεσης θα συνδράμει την Υπηρεσία στην εκπόνηση του εξής μελετητικού αντικειμένου στα πλαίσια παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου:

       1.         Τοπογραφικές μελέτες

1.1 Ίδρυση των απαραίτητων τριγωνομετρικών, χωροσταθμικών και πολυγωνομετρικών δικτύων για την εξάρτηση των εργασιών στο σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ ’87.

1.2 Υψομετρική αποτύπωση του ρέματος Α3 (ανατολικός κλάδος μέχρι τη θάλασσα) για τον καθορισμό των οριογραμμών της οριοθέτησης και αποτύπωση των θέσεων των προβλεπόμενων υδραυλικών έργων.

1.3 Κτηματογράφηση των θέσεων των έργων.

1.4 Κτηματολόγιο των περιοχών προς απαλλοτρίωση στις θέσεις των έργων.

       2.         Γεωλογικές μελέτες

2.1 Γεωλογική χαρτογράφηση λεκανών (κλίμακας 1:10000),

2.2 Γεωλογική χαρτογράφηση της περιοχής ενός αναχώματος (κλίμακας 1:500),

                 2.3 γεωλογική      χαρτογράφηση     ρέματος     Α3     (ανατολικός     κλάδος      μέχρι      τη

θάλασσα),(κλίμακας 1:1000),

2.4 Γεωλογική μηκοτομή (κλίμακας 1:1000),

2.5 Γεωλογικές διατομές μήκους ~3km (κλίμακας 1:200) και

2.6 Γεωλογική Έκθεση.

       3.        Γεωτεχνικές μελέτες και έρευνες

3.1 Η γεωτεχνική έρευνα θα περιλαμβάνει διάνοιξη πέντε έως έξι ερευνητικών φρεάτων και διάτρηση πέντε έως έξι δειγματοληπτικών γεωτρήσεων (περίπου συνολικού βάθους έως 70m) συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων εργαστηριακών δοκιμών.

3.2 Οι γεωτεχνικές μελέτες θα περιλαμβάνουν την αξιολόγηση του συνόλου των ερευνών που θα εκτελεστούν και γεωτεχνικές μελέτες στις περιοχές χωροθέτησης της λεκάνης ανάσχεσης και του αναχώματος καθώς και στη ζώνη του προς υπογειοποίηση τμήματος του ρέματος.

ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ

Η συνολική δαπάνη της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου ανέρχεται στο ποσό των 100.000,00€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), και βρίσκεται εντός των ορίων της περίπτωσης β του άρθρου 5 του ν. 4412/2016, δεδομένου ότι αναθέτουσα αρχή της Σύμβασης είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και θα καλυφθεί από το Ενάριθµο Έργο 2014ΣΜ07100002 της ΣΑΜ 071.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.

Με την παρούσα καθορίζονται οι κανόνες διαπραγμάτευσης ως εξής:

Στοιχείο διαπραγμάτευσης και αντίστοιχα κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά µόνο βάση τιμής.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 14η Απριλίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πµ.

Ως ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 14η Απριλίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 πµ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 14:46