Δευτέρα 29 Απρ 2024
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 11:53

Πρόσκληση για την «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών (Δ13), στις διαδικασίες ωρίμανσης για τη δημοπράτηση του έργου: ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ»

Η Διεύθυνση Οδικών Υποδομών (Δ13), σε συνέχεια της παραπάνω σχετικής απόφασης, µε την οποία εγκρίθηκε η διαδικασία ανάθεσης σύμβασης για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών (Δ13), στις διαδικασίες ωρίμανσης για τη δημοπράτηση του έργου: «ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 128 του ν. 4412/2016, με προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με ανάρτηση της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής,

σας απευθύνει

Την παρούσα πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχετε στην διαδικασία διαπραγμάτευσης που θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή της προσφοράς σας, για την ανάθεση της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις :

1.    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Αντικείμενο της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου είναι η υποβοήθηση της

Δ/νσης Οδικών Υποδομών (Δ13), στις διαδικασίες ωρίμανσης για τη δημοπράτηση του έργου: «ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ». Το νέο νοσοκομείο Σπάρτης προβλέπεται να κατασκευαστεί στα πλαίσια δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (σύμφωνα με τον ν.4564/2018, όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 4638/2019).

Αναλυτικότερα το αντικείμενο της προτεινόμενης σύμβασης αφορά στην υποβοήθηση της Δ13 στην εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για την υλοποίηση έργων στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο της περιοχής, ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες συνθήκες οδικής ασφάλειας και άνετης πρόσβασης, στο νέο νοσοκομείο Σπάρτης και συγκεκριμένα :

  • πρόταση Γενικού Σχεδιασμού για τα Οδικά και τα συνοδά Υδραυλικά έργα (Master Plan),
  • Τοπογραφικά Διαγράμματα και Κτηματογράφηση,
  • Γεωλογική και Περιβαλλοντική Θεώρηση,
  • Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων,
  • Οριστική Μελέτη Οδοποιίας και Ισόπεδων Κόμβων,
  • Οριστική Υδραυλική Μελέτη και των απαιτούμενων Η/Μ Μελετών των Υδραυλικών Έργων,
  • Γεωτεχνικές Μελέτες και Οριστική Μελέτη Τεχνικών Έργων,  
  • Μελέτη Σήμανσης – Ασφάλισης, ΣΑΥ - ΦΑΥ, Μελέτη Ηλεκτροφωτισμού ισόπεδων κόμβων και
  • Τεύχη Δημοπράτησης.

 

2.ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ

3.ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.

Η συνολική δαπάνη της υπόψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου ανέρχεται στο ποσό των 173.600,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), και βρίσκεται εντός των ορίων της περίπτωσης β του άρθρου 5 του ν. 4412/2016, δεδομένου ότι αναθέτουσα αρχή της Σύμβασης είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και θα καλυφθεί από το Ενάριθµο Έργο 2015ΣΕ07100011 της ΣΑΕ 071.

Με την παρούσα καθορίζονται οι κανόνες διαπραγμάτευσης ως εξής:

Στοιχείο διαπραγμάτευσης και αντίστοιχα κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά µόνο βάση τιμής.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 10η Ιουνίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πµ. και ως ώρα αποσφράγισης αυτών 10:30 πμ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 11:53