Πέμπτη 02 Μαι 2024
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 14:03

Περίληψη Διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των χώρων εργασίας της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (Ε.Υ.Δ.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (Ε.Υ.Δ.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ προκηρύσσει Ανοικτή Ηλεκτρονική Διαδικασία Σύναψης Σύμβασης Κάτω των Ορίων με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των χώρων εργασίας της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (Ε.Υ.Δ.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά μόνο βάσει της τιμής.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των χώρων εργασίας (γραφείων) της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (Ε.Υ.Δ.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ επί της οδού Καλαβρύτων 52-56 και Φλέμινγκ στην Πάτρα, ΤΚ 26226, συνολικής επιφανείας 465,32 τ.μ., για την εκτέλεση των οποίων απαιτείται κατ’ ελάχιστον ένα (1) άτομο με τρίωρη απασχόληση, τρεις (3) εργάσιμες ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή), σε ώρες εκτός υπηρεσιακού ωραρίου που θα συμφωνηθούν με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου Δημοσίων Συμβάσεων (CPV): 90919200-4 (Υπηρεσίες καθαρισμού γραφείων).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των δεκαοκτώ χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (18.600,00 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%).

Προϋπολογισμός άνευ Φ.Π.Α.: Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000,00 €).

Φ.Π.Α. 24%: Τρείς χιλιάδες εξακόσια ευρώ (3.600,00 €).

Η διάρκεια υλοποίησης του αντικειμένου της σύμβασης (του συμφωνητικού) ορίζεται σε τρία (3) έτη από την ημερομηνία ανάρτησής της στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.

Η χρηματοδότηση θα βαρύνει το Ε.Ε. 2018ΣΕ07420005 της Σ.Α.Ε. 074/2 ή όποιο άλλο ενάριθμο έργο για τις λειτουργικές δαπάνες της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (Ε.Υ.Δ.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ το αντικαταστήσει νόμιμα.

Η παρούσα σύμβαση δεν υποδιαιρείται σε τμήματα, είναι «κάτω των ορίων» και εμπίπτει στις διατάξεις του Βιβλίου Ι του ν. 4412/2016, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν με τις αντίστοιχες του ν. 4782/2021.

Η Ανοικτή Ηλεκτρονική Διαδικασία Σύναψης Σύμβασης Κάτω των Ορίων θα διεξαχθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΟΠΣ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος (Α/Α Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ: 163143) με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 4η Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), Εγγύηση Συμμετοχής της οποίας το ποσό θα πρέπει να καλύπτει σε ευρώ (€) ποσοστό 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης (προϋπολογισθείσας δαπάνης του διαγωνισμού). Η πρωτότυπη εγγύηση συμμετοχής, πλην των περιπτώσεων που αυτή εκδίδεται ηλεκτρονικά, θα πρέπει να προσκομιστεί σε κλειστό φάκελο με ευθύνη του οικονομικού φορέα, το αργότερο πριν από την ημερομηνία και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού, ήτοι 8 Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ.

Για την υπογραφή της σύμβασης δεν απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4412/2016.

Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα στο δικτυακό τόπο του συγκεκριμένου Διαγωνισμού μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. στον οποίο υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήματα για συμπληρωματικές πληροφορίες/ διευκρινίσεις. Τα εν λόγω αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών/ διευκρινήσεων υποβάλλονται από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς, δηλ. αυτούς που διαθέτουν σχετικά διαπιστευτήρια που τους έχουν χορηγηθεί (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) και φέρουν εγκεκριμένη ψηφιακή υπογραφή.

Τα έξοδα δημοσίευσης των ανακοινώσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνουν τον Ανάδοχο, σύμφωνα µε το άρθρο 4 του ν. 3548/2007, όπως συμπληρώθηκε µε το άρθρο 46 του ν. 3801/2009 (Α΄ 163).

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ.: 2610390021, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 11:56