Τρίτη 14 Μαι 2024
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 11:37

Πρόσκληση παροχής υπηρεσιών διαχείρισης σπασμένων κλαδιών και επικίνδυνων δέντρων, στον περιβάλλοντα χώρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επί της συμβολής των οδών Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε - Παπάγου

Η Διεύθυνση Προμηθειών και Λειτουργικής Μέριμνας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών θα προβεί, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης σπασμένων κλαδιών και επικίνδυνων δέντρων, στον περιβάλλοντα χώρο του Υπουργείου, επί της συμβολής των οδών Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε - Παπάγου, σύμφωνα με τα κάτωθι πληροφοριακά στοιχεία:

Αναθέτουσα Αρχή

Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

Περιγραφή Αντικειμένου

Διαχείριση επικίνδυνων δέντρων και κλαδιών, στον περιβάλλοντα χώρο, στο κτήριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επί της συμβολής των οδών Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε. Συγκεκριμένα, κρίνεται αναγκαίο, τόσο λόγω της πολυετούς απουσίας διαχείρισης των δέντρων, όσο και της συχνότερης εμφάνισης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να υπάρξει άμεσα κατάλληλη διαχείριση, προκειμένου να βελτιωθεί η δομή του σκελετού των δέντρων για να αποφευχθεί η πιθανότητα πρόκλησης σωματικών και υλικών βλαβών, σε εργαζομένους και επισκέπτες στο ανωτέρω κτήριο, από την πτώση σπασμένων και τραυματισμένων κλάδων, που βρίσκονται πάνω στα δέντρα. Ο αριθμός των προς διαχείριση δέντρων ανέρχεται σε εκατόν ενενήντα (190) και οι εργασίες θα αφορούν (α) τη διαχείριση-κλάδευση των δέντρων με χρήση κατάλληλων μηχανημάτων (καλαθοφόρο όχημα με δυνατότητα ανύψωσης τουλάχιστον σαράντα μέτρων, αλυσοπρίονα κ.λ.π), (β) τον τεμαχισμό και συγκέντρωση σε συγκεκριμένο σημείο και (γ) τη συλλογή και απομάκρυνση των προϊόντων κλαδέματος, με χρήση φορτηγού τύπου αρπάγης, από τον χώρο του Υπουργείου. Η κλάδευση των δέντρων πρέπει να γίνει με τον πλέον πρόσφορο τρόπο, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά ή βλάβη σε αγωγούς του ΔΕΔΔΗΕ που τυχόν γειτνιάζουν με τα δέντρα που πρόκειται να κλαδευτούν και   να λαμβάνονται και να τηρούνται απαρέγκλιτα, όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία, μέτρα ασφαλείας.

(Περαιτέρω ανάλυση περιλαμβάνεται στο επισυναπτόμενο τεχνικό παράρτημα)

Λόγω έναρξης αντιπυρικής περιόδου από την 1η Μαΐου κάθε έτους, ως την 31η Οκτωβρίου, οι εργασίες θα ξεκινήσουν μόλις αυτό επιτρέπεται.

Επισυνάπτονται   τεχνικές προδιαγραφές

   

CPV

CPV: 77310000-6 ( Φύτευση και συντήρηση χώρου πρασίνου)

Προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ

         20.000,00 €.

Φ.Π.Α. 24%

          4.800,00 €.

Συνολικός Προϋπολογισμός

       24.800,00 €.

Χρηματοδότηση

Τακτικός Προϋπολογισμός, Ε.Φ. 1039 501, Α.Λ.Ε.: 2420989001 «Έξοδα για λοιπές υπηρεσίες».

Διαδικασία ανάθεσης

Απευθείας Ανάθεση, βάσει των άρθρων 118 και 120 του ν. 4412/16 (Α’ 147).

Υποβολή προσφοράς

Οι προσφορές θα συνοδεύονται από επιστολή κατάθεσης και θα υποβάλλονται σε κλειστό φάκελο στο ισόγειο, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπ.Υ.Με. (Αναστάσεως 2, Παπάγου),τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: από 08:00΄ έως και 14:30΄.

Καταληκτική ημερομηνία

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα   μέχρι 14:30΄.

Δικαιολογητικά για την ανάθεση και την πληρωμή

Φορολογική   και       Ασφαλιστική   Ενημερότητα,     Αποσπάσματα  

Ποινικού Μητρώου, σύμφωνα με τον ν. 4412/2016 (Α΄ 147).

Κρατήσεις

  1. Φόρος εισοδήματος, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν. 4172/2013 (Α’ 167), όπως ισχύει.
  2. 0,1% επί του καθαρού συμβατικού τιμήματος, υπέρ της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ., σύμφωνα με το ν. 4912/2022 ( Α’ 59), η οποία υπόκειται σε τέλος χαρτοσήμου 3% και εισφορά υπέρ Ο.Γ.Α., με ποσοστό 20% υπέρ του χαρτοσήμου.

Δημοσιότητα

1.Το παρόν θα αναρτηθεί στοΚεντρικόΗλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων - Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ και

     (http://www.eprocurement.gov.gr)

2.Στους δικτυακούς τόπους της Αναθέτουσας Αρχής www.yme.gr και www.ggde.gr).