Τρίτη 14 Μαι 2024
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 19:04

Προμήθεια 100 καινούργιων ενιαία μεταφερομένων οικίσκων των 25 τ.μ., τύπου container, για την κάλυψη των αναγκών της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της επείγουσας κατάστασης που δημιουργήθηκε έπειτα από της πρόσφατες φυσικές καταστροφές και δη της κακοκαιρίας “Daniel”, συνεπεία των οποίων είναι κατεπείγουσα η ανάγκη προσωρινής στέγασης των πληγέντων, κρίνει επιτακτική την ανάγκη προβεί σε νέα προμήθεια οικίσκων για τη Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.), με τα ακόλουθα πληροφοριακά στοιχεία:

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ

Διεύθυνση Προμηθειών και Λειτουργικής Μέριμνας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Η παρούσα διαδικασία αναφέρεται στη προμήθεια οικίσκων ελαφριάς προκατασκευής που θα παραχωρούνται από τη Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ. σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές για την προσωρινή κάλυψη των στεγαστικών τους αναγκών.

Οι όροι, οι διαδικασίες   και οι τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας θα περιγραφούν αναλυτικά στην πρόσκληση που θα δημοσιευθεί.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 2, περ. (γ) του ν. 4412/2016. Στους υποψηφίους αναδόχους παρέχεται η δυνατότητα να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο ή μέρος της ποσότητας των ζητούμενων οικίσκων.

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάση τιμής για το σύνολο ή μέρος της ζητούμενης ποσότητας.

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Η παράδοση των οικίσκων θα γίνει, το αργότερο, σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης και την ανάρτησή της στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Ε.Ε. 2023ΝΑ27100200 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 600 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΛΥΟΜ. ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΤΥΠΟΥ CONTAINER ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ
ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ».

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΑΝΕΥ Φ.Π.Α.

1.300.000,00 €

Φ.Π.Α.

24%

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τον Ανάδοχο ειδικά βαρύνουν :

α) 0,1% υπέρ της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 350του v. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε με το αρ. 7 του ν. 4912/2022 και ισχύει.

       Η ως άνω κράτηση υπόκειται περαιτέρω σε παρακράτηση χαρτοσήμου 3%,σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Κώδικα Τελών Χαρτοσήμου και εισφοράυπέρ Ο.Γ.Α. 20% επί του χαρτοσήμου.

β) Φόρος εισοδήματος 4% επί της καθαρής συμβατικής αξίας.

CPV

44211000-2 [Προκατασκευασμένα κτήρια].

ΚΑΝΟΝΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί: α) στους δικτυακούς τόπους της Αναθέτουσας Αρχής www.yme.gr & www.ggde.gr και β) στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ)

http://www.eprocurement.gov.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 19:28