Παρασκεύη 03 Μαι 2024
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 15:58

Πρωτογενές αίτημα για την επιλογή Αναδόχου που θα αναλάβει την υπηρεσία: «Παραγωγή καρτών ευφυούς ταχογράφου»

 

ΜΟΝΑΔΑ ΦΟΡΕΑ

Διεύθυνση Προμηθειών και Λειτουργικής Μέριμνας.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Τακτικός Προϋπολογισμός

ΚΩΔ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΚΑΕ: 2410989899 «Αγορές λοιπών αγαθών»

Ειδικός φορέας 1039201: «Γενική Γραμματεία Υπ.Υ.ΜΕ.»

ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

1.000.000,00

Φ.Π.Α.

24%

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟΥ

Ο Ανάδοχος πρόκειται να προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες παραγωγής καρτών ευφυούς ταχογράφου, σύμφωνα με τις αναλυτικές προδιαγραφές που αναφέρονται στονΕκτελεστικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/799, όπως ισχύει, και συγκεκριμένα:

  • Κάρτες Ευφυούς Ταχογράφου, οι οποίες θα είναι σύμφωνες με τις τεχνικές προδιαγραφές της παρούσης και οι οποίες θα αναλύονται διεξοδικά στην σχετική διακήρυξη.
  • Υπηρεσία παραγωγής καρτών Ε.Τ. Ο Ανάδοχος ή κάποιος από τους υπεργολάβους του θα αναλάβουν τον ρόλο του MSCA (Member State Certification Authority) και τον ρόλο του CP (Card Personalization organization), όπως αυτοί ορίζονται από την Ε.Ε. και συγκεκριμένα:
    • Δημιουργία ψηφιακών πιστοποιητικών για τις κάρτες Ε.Τ. Ο Ανάδοχος πρέπει να διαθέτει κατάλληλο σύστημα παραγωγής & αποθήκευσης ψηφιακών κλειδιών και ψηφιακών πιστοποιητικών για εισαγωγή στις κάρτες ΕΤ. Επίσης θα συνεργάζεται με το Υπουργείο στη διαδικασία παράδοσης των Ελληνικών ψηφιακών κλειδιών από την Ε.Ε.
    • Προσωποποίηση και εκτύπωση καρτών Ε.Τ, σύμφωνα με προηγούμενη συνεννόηση με το Υπουργείο σχετικά με την εμφάνιση των καρτών.
    • Αποστολή των έτοιμων προς χρήση καρτών Ε.Τ στο Υπουργείο μέσα σε χωριστούς φακέλους με τη διεύθυνση του δικαιούχου.
    • Δημιουργία αριθμού PIN για τις κάρτες συνεργείου, και αποστολή στο Υπουργείο μέσα σε ξεχωριστούς φακέλους με τη διεύθυνση του δικαιούχου.

Οι κάρτες που χρησιμοποιεί ο Ανάδοχος θα πρέπει να έχουν την προβλεπόμενη έγκριση τύπου την οποία είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίσει το πολύ εντός ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης. Σε περίπτωση που ο Ανάδοχος δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την παραγωγή καρτών το πολύ εντός ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, η Αναθέτουσα Αρχή δύναται να προβεί σε ενέργειες για την έκπτωση του Αναδόχου.

CPV

48810000-9 (Πληροφοριακά Συστήματα)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ

Δύο (2) χρόνια, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με μονομερές δικαίωμα της Αναθέτουσας Αρχής για επέκτασή της για έξι (6) μήνες (προαίρεση)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

α) 0,06% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 375 του v. 4412/2016.

β) 0,06% υπέρ της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με το άρθρο 350 του v. 4412/2016.

γ)* 0,02% υπέρ Δημοσίου σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 6 του ν. 4412/2016 υπό την προϋπόθεση έκδοσης της προβλεπόμενης στην ως άνω παράγραφο ΚΥΑ.

*Οι ως άνω κρατήσεις υπόκεινται περαιτέρω σε παρακράτηση χαρτοσήμου 3% (ποσό Α’) σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Κώδικα Τελών Χαρτοσήμου και εισφορά υπέρ ΟΓΑ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 20% επί του Α’ ποσού σύμφωνα με το ν. 4169/1961.

ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΦΟΡΟΥ:

4 % (τέσσερα τοις εκατό), επί της καθαρής συμβατικής αξίας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν. 4172/2013.

ΚΑΝΟΝΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί: α) στους δικτυακούς τόπους της Αναθέτουσας Αρχής www.yme.gov.gr & www.ggde.gr,

β) στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ) http://www.eprocurement.gov.gr