Παρασκεύη 17 Μαι 2024
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 13:27

Ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου στην εκπόνηση όλων των απαιτούμενων μελετών του έργου: «Επέκταση – αναδιαρρύθμιση και βελτίωση των κτιριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων αεροσταθμού Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ»»

ΜΟΝΑΔΑ ΦΟΡΕΑ

Διεύθυνση Υποδομών Αεροδρομίων(Δ15)

ΕΝΑΡΙΘΜΟ ΕΡΓΟ

Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), 2015ΣΕ07700003

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η δαπάνη θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ενάριθμου 2015ΣΕ07700003 της ΣΑΕ077 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ».

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Το αντικείμενο της ανάθεσης του θέματος αφορά στην παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Υποδομών Αεροδρομίων στην εκπόνηση των μελετών για τη δημοπράτηση του έργου: «Επέκταση – αναδιαρρύθμιση και βελτίωση των κτιριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων αεροσταθμού Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ»». Συγκεκριμένα κρίνεται απαραίτητη η υποβοήθησή της από εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους στα εξής αντικείμενα

•           Στον έλεγχο της στατικής επάρκειας του υπάρχοντος κτιρίου του αεροσταθμού και στη μελέτη ενίσχυσης αυτού, εφόσον απαιτηθεί.

•           Στην εκπόνηση στατικής μελέτης επέκτασης του κτιρίου του αεροσταθμού.

•           Αντικατάσταση της μόνωσης του   δώματος.

•           Στην αρχιτεκτονική μελέτη αναδιαρρύθμισης του υπάρχοντος κτιρίου του αεροσταθμού σε συνάρτηση με τις επιπτώσεις της επέκτασης και την εφαρμογή των απαιτήσεων της ισχύουσας νομοθεσίας.

•           Στην ενεργειακή αναβάθμιση στοιχείων καλύψεων του υπάρχοντος κτιρίου (υαλοστάσια, χωρίσματα, ψευδοροφές, δάπεδα κ.τ.λ.) καθώς και της εξωτερικής όψης του με εξωτερικά πάνελ πολυουρεθάνης εάν απαιτηθεί για την κάλυψη των απαιτήσεων ΚΕΝΑΚ.

•           Στην αρχιτεκτονική και στατική μελέτη του νέου διώροφου κτιρίου υποσταθμού και σταθμού φωτοσήμανσης

•           Στην αλλαγή όλων των Η/Μ εγκαταστάσεων (κλιματισμός, ασθενή-ισχυρά ρεύματα, μεταφορικές ταινίες, πληροφοριακές πινακίδες κ.τ.λ.) του υπάρχοντος κτιρίου του αεροσταθμού

•           Την Η/Μ μελέτη επέκτασης του υφιστάμενου κτιρίου και του νέου κτιρίου (ύδρευση, αποχέτευση, πυρόσβεση, πυρανίχνευση, κλιματισμός-αερισμός, ηλεκτρικά, υποσταθμός τηλέφωνα –data, TV, μεγάφωνα, ΒΜS, αντικεραυνική προστασία, λοιπά ασθενή, ενεργητική πυροπροστασία).

•           Στην πρόβλεψη των φάσεων κατασκευής του έργου με ταυτόχρονη λειτουργία του αεροσταθμού.

•           Στη σύνταξη φακέλων ΣΑΥ & ΦΑΥ για το αντικείμενο οριστικών μελετών.

•           Στη σύνταξη τευχών δημοπράτησης του έργου με βάση την οριστική μελέτη (Τεχνική περιγραφή, Τεχνικές Προδιαγραφές, Προμετρήσεις, Προϋπολογισμός, Τιμολόγια κ.τ.λ.).

ΠΡΟΥΠ/ΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

144.000,00 €

ΦΠΑ

24%

CPV

71318000-0: Υπηρεσίες παροχής συμβούλων και γνωμοδότησης σε θέματα μηχανικού

ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Φειδιππίδου & Σεβαστουπόλεως 1 Τ. Κ.115 26   Αθήνα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η συνολική προθεσμία   για την περαίωση του αντικειμένου   της σύμβασης ορίζεται σε έξι (6) μήνες   από την υπογραφή της.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Με διαπραγμάτευση σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 128 του Ν.4412/2016.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί: α)στους δικτυακούς τόπους της Αναθέτουσας Αρχής www.yme.gov.gr καιwww.ggde.grκαι β)στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων   (Κ.Η.Μ.Δ.ΗΣ)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 13:36