Παρασκεύη 17 Μαι 2024
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 13:40

Ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου στην εκπόνηση όλων των απαιτούμενων υποστηρικτικών υπηρεσιών, μελετών και ερευνών των έργων: 1.«Επέκταση.. των κτιριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων αεροσταθμού Χίου «ΟΜΗΡΟΣ» 2.«Επέκταση...πεδίου ελιγμών Αερολιμένα Χίου

Ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης  Υποδομών Αεροδρομίων στην εκπόνηση όλων των απαιτούμενων υποστηρικτικών υπηρεσιών, μελετών και ερευνών για τη δημοπράτηση των έργων:

1.                «Επέκταση, αναδιαρρύθμιση και βελτίωση των κτιριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων αεροσταθμού Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ».

2.                «Επέκταση – βελτίωση πεδίου ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ» και συναφή έργα».

 

ΜΟΝΑΔΑ ΦΟΡΕΑ

Διεύθυνση Υποδομών Αεροδρομίων(Δ15)

ΕΝΑΡΙΘΜΟ ΕΡΓΟ

Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), 2015ΣΕ07700003

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η δαπάνη θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ενάριθμου 2015ΣΕ07700003 της ΣΑΕ077 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ».

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Υποβοήθησή της Διεύθυνσης Υποδομών Αεροδρομίων από εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους στα εξής αντικείμενα:

•           Στη Γεωτεχνική έρευνα και μελέτη για το έργο 1: «Επέκταση, αναδιαρρύθμιση και βελτίωση των κτιριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων αεροσταθμού Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ», η οποία θα περιλαμβάνει εργασίες υπαίθρου (γεωτρήσεις), εργαστηριακές δοκιμές και γεωτεχνικές μελέτες θεμελίωσης νέων κτιρίων.

•           Στην Αρχιτεκτονική αποτύπωση και στη διερεύνηση και τεκμηρίωση του φέροντα οργανισμού του υφιστάμενου κτιρίου αεροσταθμού περιλαμβανομένης της αποτύπωσης αυτού για το έργο 1: «Επέκταση, αναδιαρρύθμιση και βελτίωση των κτιριακών και η/μ εγκαταστάσεων αεροσταθμού Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ».

•           Στη σύνταξη έκθεσης σκοπιμότητας, Ανάλυσης Κόστους – Οφέλους περιλαμβανομένης μελέτης ζήτησης, έκθεσης τεκμηρίωσης κάλυψης των απαιτήσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 για τα έργα αεροδρομίων και Φακέλου Κρατικής Ενίσχυσης για τα 2 παραπάνω έργα:

1: «Επέκταση, αναδιαρρύθμιση και βελτίωση των κτιριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων αεροσταθμού Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ» και

2: «Επέκταση – βελτίωση πεδίου ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ» και συναφή έργα».

ΠΡΟΥΠ/ΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

60.000,00 €

ΦΠΑ

24%

CPV

71318000-0: Υπηρεσίες παροχής συμβούλων και γνωμοδότησης σε θέματα μηχανικού

ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Φειδιππίδου & Σεβαστουπόλεως 1 Τ. Κ.115 26   Αθήνα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η συνολική προθεσμία   για την περαίωση του αντικειμένου   της σύμβασης ορίζεται σε έξι (6) μήνες   από την υπογραφή της.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Με διαπραγμάτευση σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 128 του Ν.4412/2016.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί: α)στους δικτυακούς τόπους της Αναθέτουσας Αρχής www.yme.gov.gr καιwww.ggde.grκαι β)στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων   (Κ.Η.Μ.Δ.ΗΣ)